image
Sursa foto: jurnal.md

Un microbuz cu 8 moldoveni, implicat într-un grav accident rutier lângă Kiev; Cinci pasageri au fost internați la spital

Un microbuz cu 8 pasageri moldoveni care se întorceau în Republica Moldova din Rusia a fost implicat într-un accident rutier. Accidentul s-a produs în această dimineață în apropiere de orașul Kiev din Ucraina.

Potrivit martorilor, microbuzul care transporta pasagerii moldoveni a tamponat un tir. În urma impactului mai mulți pasagerii s-au ales cu traume, aceștia fiind internați la spital.

jurnal.mdjurnal.md

Din spusele victimelor, șoferul microbuzului ar fi adormit la volan.

jurnal.mdjurnal.md

Contactați telefonic de Jurnal.md responsabilii de la Ministerul de Externe și Integrării Europene al RM au declarat că inițial cinci persoane au fost internate la spital în urma accidentului. În cele din urmă, doi au fost externați, iar la moment în spital mai sunt internați încă trei pasageri care se află în afara oricărui pericol.

Sursa care ne-a oferit informațiile referitoare la accident, declară că asupra unor victime se fac presiuni morale, pentru ca acestea să susțină că șoferul microbuzului ar fi nevinovat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: