image
Sursa foto: Facebook/Matei Dobrovie

Legislator român: Andrei Năstase a demonstrat că luptă cu determinare împotriva regimului care îndepărtează zilnic RM de UE

Alegerile din Chișinău reprezintă un test important în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă, care sunt decisive pentru viitorul țării, afirmă deputatul român Matei Dobrovie, aflat în aceste zile în Republica Moldova.

„Pentru alegerile din Chișinău, opțiunea mea este una singură: Andrei Năstase, care a demonstrat că luptă cu determinare și curaj împotriva regimului oligarhic actual”, a declarat legislatorul USR care a avut întrevederi cu Platforma Demnitate și Adevăr, PAS și PLDM.

„De ieri sunt la Chișinău în prima vizită oficială a USR. Am avut întâlniri cu toate partidele cu adevărat pro-europene și anti-oligarhice din Republica Moldova: Platforma Demnitate și Adevăr, Partidul Acțiune și Solidaritate - PAS și Partidul Liberal Democrat din Moldova. Mă bucur că aceste forțe s-au unit într-un moment de răscruce. Alegerile din Chișinău reprezintă un test important în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă, care sunt decisive pentru viitorul țării”, a declarat Matei Dobrovie.

Legislatorul de la București atenționează că masa critică pentru o schimbare pozitivă ar putea fi pierdută definitiv dat fiind că tot mai mulți cetățeni ar pleca în cazul perpetuării actualului regim Plahotniuc-Dodon.

„Acesta îndepărtează zilnic Republica Moldova de România și Uniunea Europeană prin corupție, sărăcie și erodarea democrației. Soluția pe termen scurt este susținerea fermă a actorilor pozitivi ai schimbării: forțe politice noi, curate, societate civilă și presă liberă și independentă”, a mai spus deputatul român.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: