image
Sursa foto: Alexandru Jizdan//Facebook

Reacția lui Alexandru Jizdan la declarațiile făcute astăzi de Andrei Năstase: „Timpul va arăta”

Alexandru Jizdan, fostul ministrul al Afacerilor Interne, a venit cu un mesaj referitor la declarațiile făcute de Andrei Năstase în cadrul briefingului de presă de la IGP. „Timpul va arăta că unicul „vârcolac” din sistem este anume acest pretins ministru, care din păcate este o catastrofă pentru un sistem bazat pe disciplină, unitate și tradiții”, a scris pe Facebook Jizdan.

Să știi un lucru, oamenii pe care-i alungi azi din sistem, sunt cei care din contul experienței, devotamentului și sacrificiului, au menținut liniștea și securitatea în Stat”, a afirmat Alexandru Jizdan.

Fostul ministru și-a încheiat mesajul declarând că: „La fel ca mulți colegi de ai mei, cu care am muncit toată viața în cadrul MAI, sunt gata să ajut mereu, pentru că în comparație cu cel pe care l-am menționat mai sus, știm adevăratul preț al securității și ținem cont de principii și valori polițienești”.

Amintim că astăzi în cadrul unui briefing de presă Andrei Năstase a declarat război „vârcolacilor” din cadrul MAI și a sudiviziunilor subordonate. Declarații ministrului de Interne al MAI pot fi citite aici.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: