image
Sursa foto: Profimedia

Chelsea și Inter, acord pentru împrumutul lui Lukaku! Durata înțelegerii + ce salariu va încasa atacantul

După mai multe luni de tatonări, Inter Milano și Chelsea au ajuns la un acord în ceea ce privește transferul lui Romelu Lukaku (28 de ani).

Lukaku revine astfel la fosta sa echipă și va juca sub formă de împrumut până în vara anului 2023. Fostul fotbalist al lui Chelsea va încasa un salariu în valoare de 8 milioane de euro, cu mult sub ceea ce câștiga pe Stamford Bridge, anunță jurnalistul Fabrizio Romano.

În schimbul acestei afaceri, Chelsea va primi 8 milioane de euro, sumă la care se vor adăuga și anumite bonusuri, în funcție de performanțele "nerazzurrilor" din sezonul viitor. Interesant este că Inter nu va avea opțiune de transfer definitiv, astfel că Romelu Lukaku va reveni în Premier League, indiferent de randamentul pe care îl va avea sub comanda lui Simone Inzaghi.

Gruparea condusă de Simone Inzaghi nu vrea să mai rateze titlul și în stagiunea viitoare, iar pentru asta președintele clubului vrea să întărească lotul pe cât mai repede posibil.

Giuseppe Marotta a anunțat oficial că Inter a obținut semnăturile lui Henrikh Mkhitaryan, de la AS Roma, și Andre Onana, de la Ajax, ambii venind din postura de jucători liberi de contract, însă italienii nu au de gând să se oprească aici.

"Încercăm să-i aducem pe Lukaku și Dybala, depinde de situația financiară. Și Bremer este un jucător pe care ni-l dorim, sigur. Pot să confirm că am reușit aducerile lui Andre Onana și Henrikh Mkhitaryan", a spus Marotta, conform Fabrizio Romano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: