image
Sursa foto: jurnal.md

Violeta Ivanov, către Octavian Țâcu: Nu sunt specialist în box, nu pot să cobor la nivelul dvs

Replici dure în Parlament între deputatul PD Violeta Ivanov și deputatul Paltformei DA, Octavian Țâcu.

Totul s-a început după ce Ivanov, care este și președintele Comisiei Mediu și dezvoltare regională, susține că nu a fost invitată la ședința comisiei în cadrul căreiea a fost dat aviz pentru proiectul de lege privind incinerarea deșeurilor.

„Solicit întoarcerea proiectului în comisie pentru a fost votat cu încălcări grave ale regulamentului Parlamentului. Așa-zisa ședință a comisiei, a fost convocată... nu știu care era urgența, fără a fi invitată. Vicepreședinta comisiei este lipsită de cunoștințe elementare în acest domeniu și pregătire profesională ca să înțeleagă. Comisia nu a organizat dezbateri, a fost un spectacol preelectoral organizat de un grup politic. Mi-a fost groază ieri să văd că doamna ministru l-a prezentat”, a spus Ivanov.

„Cea mai gravă încălcare este faptul că în turma de oi ați trecut de la PCRM la PD, deturnând votul cetățenilor RM”, a intervenit deputatul Octavian Țâcu.

„Nici măcar nu aveți o turmă în spate, sunteți un om sau lup singuratic. Am să vă rog să aveți un pic de respect. Nu mai vrem să aceptăm să vă bateți joc de oameni, când încercați să insinuați fel de fel de acuzații”, a sărit în apărarea Violetei Ivanov colegul său de partid, Vladimir Cebotari.

„Acea turmă era 70% din fracțiune. Deciziile în partid se iau cu majoritate de voturi. Vă invit la o cafea să discutăm. Nu știu dacă o să ajungă la dvs. Nu sunt specialist în box, nu pot să cobor la nivel dvs”, i-a răspuns Ivanov lui Octavian Țâcu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: