image
Sursa foto: Getty Images

Tatăl lui Neymar pregătește revenirea atacantului la Barcelona: Unde și cu cine a fost surprins

Din Brazilia, mișcările lui Neymar, 26 de ani, cu urmărite cu mare atenție. Portalul UOL Esporte l-a surprins pe Andre Cury, un scouter al Barcelonei în America de Sud, alături de tatăl lui Neymar la o întâlnire în Londra, în timpul perioadei de pregătire a naționalei Braziliei, pentru amicalul cu Camerun, câștigat de Selecao cu 1-0, marți, în Milton Keynes.

Curry și tatăl lui Neymar și-au dat întâlnire la baza de antrenament a lui Arsenal, unde Neymar & Co s-au pregătit sub privirile selecționerului Tite. De asemenea, Neymar a fost urmărit la antrenamente și de fiul său, Davi Lucca, în varstă de 7 ani.

Atât tatăl lui Neymar, cat și Cury, au încercat să rămână discreți și să evite în orice moment vreun contact cu presa. În aceste condiții, viitorul lui Neymar la Paris Saint Germain rămâne neclar după ce toate canalele media au readus în discuție predispoziția celor de la FC Bracelona pentru a recâștiga serviciile atacantului brazilian. Pep Segura, managerul sportiv al clubului catalan, a confirmat în câteva interviuri pentru Cadena Ser și La Vanguardia informația făcută publică de Mundo Deportivo, în luna octombrie 2017, că nu exclude o revenire a lui Neymar pe Camp Nou.

Potrivit surselor Marca, Neymar și conducerea clubului francez s-au înțeles pentru o eventuală despărțire, care s-ar putea realiza cu o singură condiție: PSG să-și recupereze banii plătiți pentru transfer, adică 222 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: