image
Sursa foto: Getty Images

Brazilia ”fierbe”! Tatăl lui Neymar n-a mai suportat! Ce le-a transmis fanilor care l-au ironizat pe jucător

Tatăl lui Neymar le-a cerut, duminică, prietenilor atacantului brazilian să înceteze să publice mesaje insultătoare pe reţelele de socializare împotriva celor care îi critică fiul pentru prestaţiile de la Cupa Mondială de fotbal 2018.

"Băieţi, calmaţi jocul pe reţelele de socializare, evitaţi insultele indiferent despre cine este vorba. Dacă vreţi să-l susţineţi pe Juninho (n.r. - cum este numit Neymar de apropiaţi din copilărie), faceţi asta într-o manieră pozitivă", a afirmat el într-un mesaj destinat prietenilor jucătorului pe site-ul de referinţă Globoesporte.com.

Acuzat de simularea a numeroase faulturi, Neymar (26 ani), refăcut recent pentru o accidentare la un picior, a izbucnit în lacrimi după ce a marcat în prelungiri al doilea gol al victoriei cu Costa Rica (2-0), vinerea trecută, la Sankt Petersburg.

Acest lucru i-a atras comentarii negative pe reţelele de socializare în presa braziliană, care apreciază ca neliniştitoare o asemenea manifestare emoţională la patru ani după fiasco-ul de la Mondialul din 2014 de pe teren propriu, când Brazilia a fost umilită cu 7-1 de Germania.

Sâmbătă, la o zi după meci, mai mulţi prieteni ai lui Neymar au publicat pe Instagram un şir de insulte împotriva ziariştilor, care critică jucătorul lui PSG, în special la adresa lui Galvao Bueno, comentator emblematic al TV Globo, cea mai mare reţea din ţară, cerându-i-se să-şi dea demisia.

Brazilia susţine miercuri al treilea său meci din grupe miercuri cu Serbia, la Moscova, unde un nul este suficient pentru calificarea "Selecao" în optimile de finală.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: