image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo se gândește deja la plecarea de la Manchester United! Singurul scenariu în care va rămâne

Cristiano Ronaldo a revenit în vară la Manchester United, însă, deși evoluțiile sale au fost bune, rezultatele echipei au fost sub așteptări.

Astfel, echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer e doar pe locul șase în Premier League, iar în ultimele trei runde a suferit două înfrângeri dure în fața a două rivale, 0-5 cu Liverpool și 0-2 cu Manchester City.

Situația nu este, firesc, pe placul perfecționistului Cristiano Ronaldo, care deja s-ar gândi la plecarea de la Manchester United.

Potrivit britanicilor de la Express, citați de AS.com, dacă rezultatele echipei nu se vor îmbunătăți și Manchester United nu va prinde loc de Champions League la finalul stagiunii, ceea ce presupune o clasare în Top 4 în Premier League, Cristiano Ronaldo va solicita să fie lăsat să plece.

În acest moment, după disputarea a 11 runde, Manchester United, cu 17 puncte, este la cinci lungimi în spatele lui Liverpool, ocupanta ultimei poziții care asigură participarea în ediția viitoare a Champions League.

O altă variantă pentru calificarea în sezonul următor al Champions League este câștigarea actualei ediții. Manchester United este lider în grupa F, cu șapte puncte acumulate în patru runde, la egalitate cu Villarreal, doi puncte peste locul trei, Atalanta, și patru mai mult decât Young Boys Berna.

Dacă rezultatele echipei au lăsat de dorit, Cristiano Ronaldo a reușit și în acest sezon să aibă realizări individuale importante.

În cele 12 partide jucate pentru Manchester United în actuala stagiune, atacantul portughez a izbutit să marcheze nouă goluri și să ofere o pasă decisivă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: