image
Sursa foto: politia.md

Ceadâr-Lunga: Doi bărbați, reținuți pentru comiterea mai multor furturi din locuințe

Doi bărbați, în vârstă de 33 și respectiv 37 de ani, locuitori ai raionului Ceadâr-Lunga, au fost reținuți după ce au furat dintr-o întreprindere din aceeași localitate.

Angajații Inspectoratului de Poliție Ceadîr-Lunga în comun cu cei ai DP al UTA Găgăuzia au documentat activitatea infracțională a unui grup specializat în comiterea mai multor furturi din locuințe din orașul Ceadâr-Lunga, pe parcursul lunilor iunie-iulie anul curent.

Ca urmare a masurilor speciale de investigatii, polițiștii au stabilit că, la 4 august curent, în jurul orei 03.00, persoane necunoscute cu cagule pe cap au pătruns pe teritoriul unui SRL din orașul Ceadâr-Lunga, unde i-au legat paznicului mâinile și picioarele, apoi au sustras un telefon mobil, iar de la camelerele video de pe teritoriul uzinei un registrator în sumă de 4000 de lei.

În rezultatul perchezițiilor efectuate în automobilul de model „Lexus” a unuia dintre suspecți, polițiștii au găsit cagule, hamuturi și mănuși, iar la domiciliul celuilalt suspect au fost depistate cagule, mănuși, o armă de vânătoare, intrumente destinate pentru deteriorarea lacătelor, ușilor și a geamurilor.

Audiați de poliție, ambii suspecți și-au recunoscut vina în săvârșirea infracțiunii, iar unul dintre ei și în comiterea altor trei (furt din locuinte și magazine).

Ambii suspecți sunt anterior judecați pentru săvârșirea mai multor furturi din locuințe din raionul Ceadâr-Lunga.

De asemenea, polițiștii au stabilit apartenența acestora în comiterea altor șase furturi de locuințe de pe teritoriul raionului Ceadâr- Lunga.

Dacă vor fi găsiți vinovați suspecții riscă de la opt la 12 ani de închisoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: