image
Sursa foto: Getty Images

Marea lovitură pregătită de PSG: Mbappe OUT, Haaland IN!

Erling Haaland (21 de ani) ar putea să o părăsească pe Dortmund în curând, fiind curtat de mai toate marile echipei ale Europei.

Atacantul norvegian este printre cei mai buni fotbaliști din lume, chiar dacă are încă o vârstă fragedă

Clubul patronat de Nasser Al-Khelaifi se gândește la viitor, iar situația pe care Mbappe o are nu e tocmai una încurajatoare pentru PSG. Atacantul francez urmează să rămână fără contract în vara lui 2022, iar șansele ca acesta să mai rămână la Paris sunt destul de mici.

Conform footmercato, există un plan de rezervă pentru PSG în cazul plecării lui Mbappe. Gruparea pregătită de Mauricio Pochettino îl are pe Erling Haaland, atacantul lui Dortmund, ca prioritatea principală pentru a-l înlocui pe Mbappe.

Atacantul nordic se află și el cel mai probabil la ultimul sezon pentru Borussia Dortmund, multe cluburi puternice fiind interesate de el.

După ce s-a vorbit de posibilitatea ca Real Madrid, Chelsea, Manchester United sau Manchester City să-l transfere pe Haaland, acum ultimul super-club care îl are pe listă este PSG.

Clauza de reziliere care devină activă în vara lui 2022, 75 de milioane de euro, reprezintă o sumă pe care francezii o pot plăti fără prea multe complicații. Totuși, salariul astronomic de 50 de milioane de euro pe sezon cerut de Mino Raiola, agentul jucătorului, ar putea să fie un mic impediment.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: