image
Sursa foto: facebook.com/radu.recoba

Surse: PD coace o manifestație pe 5 iunie; „Vor să înconjoare Parlamentul și să forțeze numirea lui Plahotniuc - premier”

Partidul Democrat pregătește o manifestație de amploare pentru 5 iunie, la Parlament. Despre aceasta s-ar fi discutat astăzi, la o ședință a activului PD din toată țara, care a avut loc la Vatra.

De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gămurari, spune că asemenea discuții nu au existat și că despre informațiile care se vehiculează n-a auzit nimic „nici măcar pe culoare”.

Potrivit unor surse care au solicitat anonimatul, la ședința activului PD, care a avut loc astăzi, la complexul Vatra, s-a convenit ca pe 5 iunie să fie aduși 50.000 de oameni care să înconjoare Parlamentul și să forțeze deputații să-l voteze pe șeful PD, Vladimir Plahotniuc, în funcția de prim-ministru.

Contactat de Jurnal.md pentru a comenta informațiile, purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gămurari, a declarat însă că la Vatra a avut loc un eveniment planificat demult, în cadrul căruia nu s-a discutat despre eventuale manifestații, iar despre informațiile respective a spus că a citit, dar că nu-și dă seama de unde se trag. „N-am auzit nici măcar pe culoare să se discute așa ceva”, a spus Gămurari.

De menționat că astăzi la Vatra a avut loc forumul organizației de tineret a PD.

Potrivit site-ului primăriei Chișinău, PD a bronat Piața Marii Adunări Naționale pentru 5 zile, începând cu 5 iunie și până pe 9 iunie, sub pretextul întâlnirilor cu electoratul.

Citeşte mai mult despre

PD

Noutăţile partenerilor

comentarii: