image
Sursa foto: digisport.ro

Să facem Las Vegas-ul celebru din nou: Răspunsul lui Mayweather după ce Khabib l-a provocat

Mayweather a acceptat provocarea rusului Khabib, care i-a transmis ca vrea o lupta cu el! Khabib Nurmagomedov și-a apărat coroana din UFC în fața lui Conor McGregor și acum e hotărât să obțină ceea ce nu a putut irlandezul, o victorie de răsunet intr-un meci demonstrativ de box cu Floyd Mayweather!

"Haide, Floyd, trebuie să ne luptăm acum! 50-0 vs 27-0, doi băieți care nu au pierdut niciodată! Haide, de ce nu? În junglă poate fi un singur rege, doar un singur rege! Normal, eu sunt acel rege. Mayweather n-a reușit să-l puna pe McGregor la podea așa ușor cum am făcut-o eu", a fost mesajul lui Khabib.

Floyd Mayweather Jr. a acceptat provocarea lansată de rus printr-un mesaj pe Instagram: "Pregătiți camerele. Să facem Las Vegas-ul celebru din nou!".

Khabib Nurmagomedov e decis să plece din UFC, mai ales că cel mai probabil va primi o suspendare drastică, după incidentele de la finalul partidei cu Conor McGregor, când el și echipa lui au sărit la bătaie cu cei din staff-ul irlandezului. Pe lângă un eventual meci de box cu Mayweather, Khabib are și o ofertă de a trece la wrestling, zilele trecute acesta primind o propunere de la cei din WWE.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: