image
Sursa foto: captură video

VIDEO: Momentul în care Veaceslav Platon, însoțit de pază, dă BUZNA la ședința CNPF

Veaceslav Platon a dat buzna la ședința CNPF unde se discutau despre două probleme legate de Moldasig. Momentul în care acesta a intrat abuziv în clădirea instiuției alături de câțiva agenți de pază a fost surprins de camerele de supraveghere. În posesia imaginilor video a intrat portalul de știri SafeNews.md.

Din imaginile video se observă cum Veaceslav Platon își face apariția în sediul CNPF însoțit de câțiva agenți de pază. Totul a avut loc la data de 2 decembrie curent în timpul desfășurării unei ședințe în care se discuta subiectul MOLDASIG.

După ce nu i s-a permis să intre, Platon a pășit peste barieră, urmat de însoțitorii săi. În momentul în care reprezentanții din securitatea instituției au vrut să-l oprească, acesta a înaintat abuziv, iar agenții de pază i-au îmbrâncit pe cei de la CNPF ca să-i facă drum lui Veaceslav Platon.

Potrivit informațiilor, la ședința CNPF urmau să fie discutate două probleme legate de Moldasig –  facilitarea accesului administratorului special al CNPF în conducerea companiei de asigurări și acordarea specimenelor semnăturilor bancare pentru acesta ca să fie efectuate plățile în cadrul asigurării Cartea Verde.

Noutăţile partenerilor

comentarii: