image
Sursa foto: gazzetta.it

Sergej Milinkovic Savic poate pleca: Președintele lui Lazio a dat toate detaliile

Sergej Milinkovic Savic este cel mai căutat "produs de export" al lui Lazio. După ce a refuzat orice ofertă în această vară, Claudio Lotito a făcut o promisiune. Conform Tuttosport, cei doi impresari ai sârbului, Mateja Kezman și Jorge Mendes, au primit garanții din partea lui Lotito că mijlocașul va fi lăsat să plece la finalul sezonului.

Ba mai mult, președintele lazialilor a spus și prețul pentru care e dispus să-l cedeze pe Savic, 150 de milioane de euro, ceea ce reprezintă chiar clauza de reziliere din noul contract, pe care Savic l-a semnat recent.

Juventus, Real Madrid, Milan, Manchester United şi Paris Saint Germain sunt cluburile care şi-au exprimat în această vară interesul pentru mijlocaşul sârb în vârstă de 23 de ani.

Milinkovic-Savic a fost cumpărat de Lazio în 2015, de la Genk, pentru 18 milioane de euro, plus bonusuri, însă cota sa de piaţă a crescut mult datorită celor 24 de goluri şi 20 de pase decisive din cele 123 de meciuri jucate pentru "biancocelesti", în toate competiţiile.

Mijlocașul este evaluat acum site-ul de specialitte de Transfermarkt la 90 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: