image
Sursa foto: Irina Shayk, Cristiano Ronaldo

Irina Shayk a dat cărțile pe față: Adevăratul motiv al despărțirii de Ronaldo

Cristiano Ronaldo trăiește o poveste de dragoste alături de Georgina Rodriguez, cu care deja s-a și logodit. Înainte de Georgina, starul lui Juventus a avut o relație timp de 5 ani de zile cu Irina Shayk.

Acum, atât Ronaldo cât și Irina și-au găsit fericirea într-o relație serioasă, iar rusoaica a venit cu dezvăluirea mult așteptată.

Irina Shayk a dezvăluit motivul despărțirii de Cristiano Ronaldo. Infidelitatea portughezului ar fi determinat-o pe rusoaică să pună punct relației.

"Am vorbit și am scris destul despre povestea noastră, dar realitatea este că Ronaldo m-a înșelat cu sute de femei. Acesta este motivul despărțirii", a declarat Golssip.it.

Relația cu Cristiano Ronaldo devenise un calvar pentru Irina Shayk: "Consider că o femeie se simte urâtă când alături de ea se află bărbatul nepotrivit. Eu mă simţeam urâtă şi nesigură pe mine" a declarat fotomodelul rus în vârstă de 32 de ani în presa internațională, la începutul anului.

În prezent, Irina Shayk formează din 2015 un cuplu cu actorul american Bradley Cooper. Cât despre Cristiano Ronaldo, vârful de la Juventus este în relație cu Georgina Rodriguez din 2016. Până să o cunoască pe actuala iubită, Ronaldo a avut idile cu Kim Kardashian, Raffaella Fico, Andressa Urach, Cristina Buccino și Cassandra Davis.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: