image
Sursa foto: jurnal.md

Octavian Țâcu: „Ieșiți la protest; Fără noi, șorii și dodonii, instrumentalizați de oligarh, vor stăpâni definitiv RM”

Mâine, la ora 10:00, la Primărie ieșiți să susțineți opoziția, nu stați acasă, nu-i timp de pierdut, solidarizați-vă și fiți un tot întreg, fără ajutorul nostru șorii și dodonii, instrumentalizați de oligarh vor pune definitiv stăpânire pe țară! Este îndemnul jurnalistului și istoricului Octavian Țâcu.

Totodată, Octavian Țâcu spune că are câteva întrebări pentru cetățenii acestei RM: „Măi oameni buni, da de când un delicvent după care plânge pușcăria a ajuns instanță morală în R. Moldova? Cum se întâmplă că un hoț, după ce ne-a furat banii țării, a ajuns primar de Orhei și distrează orașul pe banii noștri, a deschis niște rețele de magazine sociale și amăgește niște bătrâni care au ajuns să-l idolatrizeze? Cum se explică că un individ care bea vinul și mănâncă pâinea unei țări care l-a primit generos,ca pe mulți alții, ne înjură în limba rusă și ne consideră o turmă de oi?”.

De asemenea, istoricul spune că „moldovenii, românii sunt băștinași ai acestei țări și noi suntem 80 % din populația țării...cum de o javră care nici măcar nu ne-a învățat limba, vine să ne dea lecții de politică și adevăr, ne umilește și consideră că poate face ce vrea la noi acasă?”

„Voi v-ați pierdut complet discernământul sau credeți că Europa o să vină să ne investigheze furtul miliardului și o să-l pună pe Șor la pușcărie? Nu vă doare nimic că stați și vă uitați cum niște babe rusofonce ne intimidează democrația și dreptul nostru de a avea un viitor? Stați și râdeți pe internet de ceea ce se petrece cu opoziția, vă este vesel? Rușine să vă fie moldoveni...ieșiți în stradă și apărați-vă drepturile naționale și democratice”, mai întreabă Octavian Țâcu.

Precizăm că mâine, la ora 10:00, în fața Primăriei Chișinău va fi organizat un protest față de construcțiile ilegale din capitală.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: