image
Sursa foto: facebook.com/HuaweiMoldova

Artista pop Lidia Buble este imaginea noului telefon Huawei P40 lite, ideal pentru tinerii cu personalitate

Utilizatorii de toate vârstele, dar mai ales cei din generația tânără, au așteptări clare de la produsele și serviciile pe care le utilizează. Huawei P40 lite îndeplinește și depășește toate așteptările pentru activități diverse, de la ascultarea playlist-ului favorit, până la experiențe uimitoare de gaming, dar și învățarea unei limbi străine de pe un ecran generos. Noul Huawei P40 lite este disponibil și pe piața din Republica Moldova din această vară, iar imaginea telefonului este artista pop Lidia Buble.

Lidia Buble face parte din campaniile de comunicare pentru Huawei P40 lite, ce beneficiază de o abordare integrată pe canalele clasice, în mediul digital și în magazinele partenere, și vine în întâmpinarea iubitorilor de tehnologie și a celor care vor să fie în ton cu cele mai noi tendințe.

„Noul P40 lite mi-a plăcut din prima clipă! Cel mai mult m-a atras la el design-ul camerei foto, culorile minunate cu care vine la pachet și bateria care ține foarte mult. Mi se pare că ne potrivim atât stilistic, e accesoriul perfect pentru outfiturile mele, iar când vine vorba de muncă, este la fel de pus pe treabă ca mine – procesor puternic, baterie rezistentă. Suntem gata să cucerim vara împreună!”, spune Lidia Buble.

Lidia Buble este o cântăreață de muzică pop, ale cărei melodii sunt ascultate de milioane de fani din întreaga lume. Având una dintre cele mai bune voci din România, artista își surprinde mereu fanii cu piese în vogă și cu stilul unic pe care îl adoptă, ieșind în evidență prin culorile excentrice și personalitatea puternică.

Huawei P40 lite: Pasionații de fotografie au la îndemână un studio foto mobil performant

Lidia BubleLidia Buble

Huawei P40 lite vine echipat cu o cameră cvadruplă ce include o cameră principală cu rezoluție înaltă de 48 MP, un obiectiv cu unghi ultra larg de 8 MP, un obiectiv macro de 2 MP și un obiectiv bokeh de 2 MP într-o combinație perfectă, oferind moduri calitative de fotografiere și înregistrare videoclipuri. În câteva cuvinte, smartphone-ul ține loc cu succes unei camere foto profesionale. Camera frontală a Huawei P40 lite vine cu mod Super Night Selfie 2.0 pentru a suprinde selfie-uri uimitoare în toate condițiile de lumină.

Creat pentru tinerii consumatori, Huawei P40 lite este dotat cu un sistem de patru camere, cu poziționare unică și avangardistă pe spatele telefonului. Camera principală de 48 MP suportă cea mai recentă tehnologie de compoziție multi-cadru de la HUAWEI, capabilă să surprindă culori uimitoare prin îmbinarea mai multor fotografii realizate succesiv. Obiectivul cu unghi ultra larg de 8 MP oferă un câmp de vizualizare de 120° pentru ca utilizatorii să poată realiza fotografii mai cuprinzătoare, smartphone-ul fiind ideal pentru peisaje, arhitectură și fotografii de grup. Obiectivul macro poate focaliza obiecte de la 4 cm distanță, adăugând versatilitate configurației solide. Configurația camerei cvadruple include și un obiectiv pentru stilul bokeh, care funcționează cu AI pentru a simula efectele naturale ale profunzimii de câmp și pentru a duce portretele la nivelul următor.

Huawei P40 lite are o baterie de 4200 mAh și suportă tehnologia Huawei SuperCharge la 40W. Acest lucru înseamnă că smartphone-ul poate susține fără efort ore întregi de joc. Chiar dacă uiți să îl încarci cu o seară înainte, va rezista întreaga dimineață, atunci când poți încărca bateria la peste 70% în jumătate de oră, datorită funcției SuperCharge.

Huawei P40 lite vine cu un ecran HUAWEI Punch FullView de ultimă generație, fără decupaje,cu un raport ecran-corp ridicat, de 90,6%, oferind o experiență de vizualizare captivantă.

Cu EMUI 10 preinstalat, Huawei P40 lite dispune de nenumărate funcții inteligente prezentate într-o interfață de utilizator intuitivă, ușor de folosit. Noul layout reorganizează mai multe elemente ale interfeței de utilizator, pentru o mai bună accesibilitate. Modul dark a fost reproiectat în funcție de ergonomia ochiului uman, pentru a oferi o lizibilitate îmbunătățită a textului, confort în timpul cititului și continuitate în toată interfața.

Acces la muzica ta preferată, gratuit timp de 3 luni. Descarcă aplicația Deezer din magazinul Huawei AppGallery, preinstalat pe noul Huawei P40 lite, și bucură-te de cel mai calitativ sunet

Lidia BubleLidia Buble

În ultimul timp, majoritatea comunităţilor de fani HUAWEI menţionează MoreApps, o soluţie inteligentă şi gratuită, lansată de o comunitate de dezvoltatori. Această aplicaţie ajută utilizatorii să navigheze cu uşurinţă printr-o gamă variată de aplicaţii internaţionale şi locale, pentru a le putea instala pe dispozitiv. Aplicaţia poate fi descarcată din magazinul de aplicaţii Huawei AppGallery, care vine preinstalat pe noul Huawei P40 lite și care este echipat cu zeci de mii de aplicații internaționale.

Dacă ești curios să afli care sunt cele mai populare aplicații de care te poți bucura de pe noul tău telefon HUAWEI, te invităm să consulți lista de mai jos:

- aplicațiile de Social Media (TikTok, Snapchat, Facebook sau Instagram)

- aplicații de editare (Filmora Go, VivaVideo, InShot sau A+Gallery)

- aplicații de gaming (Game of Thrones, Fortnite, Battle Royale, Rise of Kingdoms, AFK Arena, Lords Mobile, F1 Mobile Racing, PUBG Mobile, Head Ball 2, Star Wars - Galaxy of Heroes)

- aplicații de music streaming & podcasts (Tidal, Deezer, Podcast Addict sau Relaxing Music 2020)

- alte aplicații utile activităților de zi cu zi: CamScanner, TrueCaller, Web Video Cast, Kahoot, Wattpad sau aplicația Mondly

Huawei P40 lite poate fi achiziționat de la partenerii autorizați ai HUAWEI cu o ofertă specială de lansare. Astfel, în următoarea perioadă, pentru aproximativ două luni, cei care doresc să își achiziționeze un Huawei P40 lite, primesc gratuit o pereche de căști Huawei FreeLace, pentru o experiență de utilizare cât mai plăcută a noului telefon.

Lidia BubleLidia Buble

Noutăţile partenerilor

comentarii: