image
Sursa foto: jurnal.md

Noua carte semnată de Val Butnaru, romanul „Ultimul profet adevărat”, lansată la Chișinău

Noua carte semnată de Val Butnaru, romanul „Ultimul profet adevărat”, a fost lansată la Chișinău, după ce anterior a fost prezentată publicului de la Iași. Criticii și alți scriitori apreciază noua lucrare, iar autorul recunoaște că e mulțumit de rezultat.

Noua carte a lui Val Butnaru, „Ultimul profet adevărat” este dedicată lui Stephen Hawking, celebru teoretician al originii universului și unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani. Cei care au citit-o, au vorbit de semnificațiile filosofice ale lucrării.

Evenimentul s-a desfășurat la Biblioteca „Onisifor Ghibu” din Chișinău, unde a venit lumea dornică de carte. Mulți cititori așteptau noua scriere semnată de Val Butnaru.

Volumul „Ultimul profet adevărat” poate fi găsit în toate librăriile, dar și comandat online. Val Butnaru a mai lansat recent romanul „Trilogia basarabeană”, apărut la Editura Cartier. A debutat ca romancier în 2010, cu „Cartea nomazilor din B.”, urmată de „Negru şi Roşu”, volum apărut în 2016, şi „Misterioasa dispariţie a lui Teo Neamţu”, roman lansat în 2017. 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: