image
Sursa foto: digisport.ro

Real Madrid, împinsă de la spate de arbitri spre finala Ligii: Henţ clar în careu al lui Marcelo

Real Madrid a fost încă o dată privilegiată de arbitri. "Galacticii" au fost iertaţi de un penalty clar, în finalul primei reprize, după un henţ clar al lui Marcelo.

"Regină a Europei" în ultimii doi ani, Real a devenit o ţintă a ironiilor în întreaga lume, ca urmare a arbitrajelor favorabile. În sferturile competiţiei, Juventus a fost eliminată ca urmare a unui penalty controversat, acordat de Michael Oliver.

Dar Bayern se poate declara şi mai frustrată, mai ales având în vedere backgroundul avut în disputele cu "galacticii". Bavarezii au fost şi anul trecut eliminaţi de Real, în sferturile competiţiei, după un arbitraj catalogat de nemţi drept "revoltător".

Acum, istoria s-a repetat. Centralul Cuneyt Cakir a închis ochii la un henţ evident al lui Marcelo, comis chiar în finalul primei reprize. Kimmich, autorul golului lui Bayern, a centrat în careu, iar fundaşul stânga al madrilenilor, şi el marcator în meci, a oprit balonul cu mâna. Arbitrul a acordat doar corner, spre disperarea lui Lewandowski&Co. De notat că germanii au mai cerut un penalty în minutul 17, însă acea fază a fost una extrem de grea, astfel că e greu de spus dacă au avut sau nu dreptate.

As, ziarul de casă al Realului, a recunoscut că bavarezii au avut penalty. Ziariştii l-au contactat pe Iturralde González, fost mare arbitru spaniol, iar acesta a clarificat lucrurile: a fost henţ şi a fost în careu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: