Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images/Instagram

Conor McGregor a comis-o din nou! Luptătorul UFC, acuzat că l-a făcut KO pe un DJ italian

După ce și-a ieșit din minți la Gala MTV unde a fost la un pas să îl ia la bătaie pe celebrul iubit al lui Megan Fox, Machine Gun Kelly, luptătorul din UFC, Conor McGregor a intrat din nou în belele.

De data aceasta, irlandezul este acuzat că l-a lovit pe un faimos DJ italian.

McGregor a mers la Vatican pentru a-și boteza fiul și apoi a organizat o petrecere de pomină în Roma, iar printre invitați s-a aflat și tehnicianul formației giallorossi, Jose Mourinho.

Acolo, cel responsabil cu muzica a fost DJ-ul italian Francesco Facchinetti, dar se pare că în timpul petrecerii, Conor McGregor a fost deranjat de DJ și l-a lovit cu pumnul în figură.

Fachinetti a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie în care apare lovit și l-a acuzat pe luptătorul din UFC.

Italianul a declarat că se afla la petrecerea lui McGregor când, deodată, luptătorul l-a atacat fără motiv și i-a rupt nasul.

”La 02:30 dimineața, am fost atacat de domnul McGregor. Faimosul McGregor, care mi-a lovit cu pumnul în gură, mi-a rupt nasul în fața a zece martori, printre care prietenii săi și gărzile sale de corp. M-a atacat fără niciun motiv, mai ales că am discutat pentru mai bine de două ore și ne-am distrat împreună. Aș fi putut să tac și să nu spun nimic nimănui, dar trebuie să zic că această persoană este foarte violentă și periculoasă”, a declarat Facchinetti, citat de MMA Mania.

Soția DJ-ului a vorbit și ea despre incidentul la care a asistat: ”De nicăieri, l-a lovit cu pumnul în față pe Francesco. Ne-a invitat la altă petrecere. Francesco a fost de acord și apoi l-a lovit. Din fericire, era destul de apropiat și nu a putut să îl lovească prea tare.

Francesco a căzut pe spate, pe masă, și apoi pe jos. Prima dată m-am gândit că este o glumă, apoi am rămas încremenită. M-am întors și i-am văzut pe apropiații săi cum îl țineau la perete pentru că el voia să continue să îl lovească pe Francesco”.

Aceasta nu este pentru prima dată când Conor McGregor este implicat în astfel de incidente.

Un episod s-a petrecut în Florida, în 2019, când irlandezul de 31 de ani i-a distrus telefonul unui fan care îl fotografia.

Tot în 2019, fostul dublu campion mondial din UFC a vrut să facă cinste cu whisky tuturor celor prezenți la o masă dintr-un bar din Dublin. Luptătorul a vrut să împartă cu aceștia băutura sa favorită, Proper No. Twelve, și le-a turnat în pahare. Însă unul dintre aceștia, un bărbat mai în vârstă, a refuzat și a făcut-o de două ori. A fost momentul în care irlandezul s-a enervat și l-a lovit cu pumnul în cap.

McGregor a provocat un scandal monstru chiar înaintea galei UFC 223, din Brooklyn. Alături de 20 de oameni, luptătorul a intrat la Barclays Center, unde a atacat un antrenor care pregăteşte mai mulţi sportivi. Lupătorul şi amicii săi au spart mai multe geamuri şi au aruncat cu diverse lucruri, inclusiv cu tomberoane de gunoi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: