image
Sursa foto: captură video

O nouă înregistrare video cu Gațcan: Își retrage cererea de la PG prin care acuza presiuni

Ștefan Gațcan apare într-o nouă înregistrare pe Facebook în care anunță că își retrage cererea depusă la Procuratura Generală prin care acuza presiuni și intimidări din partea anumitor persoane pentru a-l determina să renunțe la mandat.

„Vreau să vă aduc unele explicații. La noi este bine. (...) Sper curând să ne revedem în țară și mai departe să lucrăm pentru cetățeni, pentru țară”, spune Gațcan.

Totodată, acesta confirmă că a cerut paza de stat pentru sine și pentru familia sa.

„Cererea depusă pe 30 iunie la Procuratura Generală rog să fie retrasă pentru acțiunile din 30 iunie. Da, într-adevăr eu am cerut aplicarea articolului 13 din legea privind statutul deputatului pentru protecția juridică a mea și a familiei, deoarece la etapa respectivă a fost această necesitate”, mai spune Gațcan

Acum trei zile, Procuratura Generală a anunțat că, în baza plângerii deputatului, dar și a demersului Partidului Pro Moldova, a declanșat un proces-penal în care urmează a fi stabilite toate circumstanțele cazului.

Anunț important

Confirm faptul că am solicitat pază de stat pentru mine și familia mea. Rog retragerea cererii din 30 iunie adresate PG. Curând ne vom vedea în țară Publicată de Ștefan Gațcan pe Duminică, 5 iulie 2020

.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: