image
Sursa foto: msmps.gov.md

FOTO // Informațiile corecte despre vaccinurile împotriva COVID-19, tot mai aproape de cetățeni

De la primele ore ale dimineții, reprezentanții Ministerului Sănătății, Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, autorităților publice locale, lucrătorii medicali din cadrul Centrelor de Sănătate Publică, angajații Ministerului Apărării şi subdiviziunilor din cadrul Ministerului de Interne, precum și deputații din Parlamentul Republicii Moldova au plecat în localitățile din țară cu cea mai joasă acoperire vaccinală pentru a informa oamenii despre beneficiile vaccinării și riscurile infecției COVID-19.

Doritorii de a se vaccina o pot face în cadrul punctului de vaccinare deschis în fiecare localitate, care va activa în regim extins în acest weekend.

Acțiunile se desfășoară în contextul Săptămânii Imunizării și vor continua pe parcursul zilei de mâine, 31 octombrie. În total, vor fi vizitate 170 de localități din raioanele Anenii Noi, Cahul, Călărași, Drochia, Fălești, Ungheni, Ialoveni, Sângerei, Orhei, Leova, Hâncești, Glodeni, Florești, Fălești, Căușeni, Cimișlia, Cantemir, Criuleni, Briceni unde vor fi organizate echipe mobile de informare.

msmps.gov.mdmsmps.gov.md
msmps.gov.mdmsmps.gov.md
msmps.gov.mdmsmps.gov.md
msmps.gov.mdmsmps.gov.md
msmps.gov.mdmsmps.gov.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: