image
Sursa foto: jurnal.md

Guvernul alocă 350 de milioane de lei SUPLIMENTAR din buget pentru Drumuri bune; Filip: „Calitatea corespunde normativelor”

Încă 350 milioane de lei din bugetul de stat pentru anul curent vor fi alocate pentru programul „Drumuri bune”. Decizia a fost aprobată astăzi la ședința Consiliului fondului rutier, prezidată de premierul Pavel Filip.

„În cadrul vizitelor Guvernului în teritoriu, recepționăm tot mai multe solicitări privind construcția sau reabilitarea drumurilor. Vom continua programul „Drumuri bune” și în 2019”, a spus Filip.

În comunicatul emis de Guvern se mai spune că verificarea drumurilor reparate are loc „cu regularitate”, iar „calitatea lucrărilor corespunde normativelor”. Asta în situația în care zilnic oamenii din teritoriu se plâng pe această „calitate”, trimițând pe adresa redacției noastre imagini cu starea dezastruoasă a drumurilor proaspăt reabilitate.

La ședință s-a mai decis redistribuirea a 40 milioane din fondul rutier, neutilizate până acum, pentru întreținerea drumurilor pe timp de iarnă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: