image
Sursa foto: GBM//Facebook

Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto împreună cu companiile de transport de pasageri protestează în capitală

Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto împreună cu companiile de transport de pasageri au protestat astăzi în centrul capitalei, împotriva modului de examinare de către MEI privind ajustarea tarifului la transportul de călători.

„Temei pentru declanșarea marșului a servit informația parvenită pe parcursul a ultimelor două zile din care rezultă că cel puțin trei promisiuni ale MEI făcute în cadrul întâlnirilor cu transportatorii sunt false. Aceste circumstanțe denotă că MEI încearcă să ne mintă așa cum ne-a mințit în ultimii ani”, se arată scris în comunicatul Asociației Patronală a Operatorilor de Transport Auto.

În PMAN au fost prezenți circa 100 de conducători auto, la volanul microbuzelor, care au claxonat în semn de protest. Aceștia au anunțat că dacă Ministerul Economiei și Infrastructurii nu va da curs solicitării lor vor organiza o grevă.

Precizăm că operatorii din transportul auto de pasageri cer majorarea tarifelor cu 20 la sută.

Anterior, ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brânzan, a declarat că problema este o moștenire a guvernării precedente, tarifele fiind înghețate din 2013.

Noutăţile partenerilor

comentarii: