image
Sursa foto: politia.md

O femeie din Orhei, condamnată şi dată în căutare pentu trafic de copii, a fost reţinută

O femeie cu vârsta de 35 de ani, originară din Orhei, condamnată în anul 2018 de instanța de judecată la 17 ani de închisoare pentru trafic de copii, a fost reţinută de polişişti. Aceasta împreună cu soţul au impus mai multe tinere să se prostitueze şi să întreţină relaţii sexuale cu bărbaţi contra unor sume de bani.

Suspecta, a fost anunțată în căutare din anul 2017, pentru comiterea infracțiunii de trafic de copii în scop de exploatare sexuală comercială, comisă împreună cu soțul.

Cuplul a fost condamnat în luna martie 2018, în privința soțulului fiind emisă o sentință de condamnare la 20 ani privațiune de libertate, în prezent ispășindu-și pedeapsa în Penetenciarul nr. 9 din municipiul Chișinău, iar soția nu s- prezentat la judecată

Reținerea femeii avut loc recent, în apropierea Penitenciarului nr. 9.

În perioada anilor 2016-2017, soţii au impus mai multe minore să se prostituieze.

Victimile erau adăpostite în apartamente din municipiul Chişinău, plasând anunţuri pe site-uri de publicitate cu pozele acestora, după care fiind supuse exploatării sexuale contra plată de către mai mulţi bărbaţi.

În privința condamnatei sunt pornite încă trei cauze penale pentu trafic de ființe umane, în cadrul cărora au fost identificate alte cinci victime cu vârsta cuprinsă între 22-28 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: