image
Sursa foto: Getty Images

Klopp a făcut lista de cumpărături pentru sezonul viitor: Jucătorul pe care l-ar putea aduce gratis

Liverpool își face deja planurile pentru campania de achiziții din sezonul viitor. În capul listei lui Jurgen Klopp se află Adrien Rabiot, de la PSG, notează Mirror.

Finalista UEFA Champions League din sezonul trecut vrea să-l aducă gratis pe francez, intrat în ultimul an de contract cu PSG. Deși oficialii clubului din capitala Franței i-au propus de mai multe ori înnoirea înțelegerii, Rabiot i-a refuzat.

Jurgen Klopp este un admirator al lui Rabiot încă de pe vremea când pregătea Borussia Dortmund, iar cei de la Liverpool deja a luat legătura cu mama fotbalistului, care-i este totodată impresar, în privința unui transfer în Premier League.

Rabiot ar putea semna cu Liverpool din momentul în care va intra în ultimele 6 luni cu PSG, adică din ianuarie 2019.

Mijlocașul francez a fost dorit insistent și de Barcelona în această vară. 50 de milioane de euro au pus pe masă catalanii, însă clubul parizian nu l-a cedat, sperând să-l poată convinge să-și prelungească înțelegerea.

În prezent, la Liverpool este mare concurență la centrul terenului. Jordan Henderson, James Milner, Georginio Wijnaldum, Naby Keita și Fabinho sunt mijlocașii centrali pe care îi are la dispoziție antrenorul german.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: