image
Sursa foto: INP

Chișinău: Un băiețel de doi ani, dispărut de pe terenul de joacă, găsit de inspectorii de patrulare

Aseară, în jurul orei 19:00, polițiștii de patrulare au fost anunțați că a dispărut un copil. Minorul de doi ani era cu mama sa la un teren de joacă din strada Nicolae Dimo din capitală. În timp ce mama discuta cu o persoană, micuțul a plecat de pe terenul de joacă și s-a rătăcit. Mama a sunat disperată la poliție, indicând semnalmentele baiețelului, pentru a putea fi identificat mai ușor.

În acest timp, micuțul a fost găsit de o femeie de pe altă stradă. Având hăinuțele ude și murdare ea a decis să-l schimbe, respectiv copilul devenind mai greu de identificat.

În acest context au fost implicate 5 echipaje ale INP, ale IP Râșcani și BPRO care s-au mobilizat la maxim pentru găsirea copilului. În jumătate de oră micuțul a fost găsit pe strada A. Saharov, speriat strigându-și mama.

INPINP

Băiețelul a primit un ursuleț din partea ofițerilor de patrulare și a fost întors mamei sale, care cu greu își putea stăpâni emoțiile.

Inspectoratul Național de Patrulare amintește părinților că la vârste mici copiii sunt curioși și energici, iar o secundă de neatenție poate duce la cazuri similare. Supravegheați minorii în permanență și nu-i lăsați nici pentru o clipă singuri. Dacă totuși ați observat dispariția copilului sau ați văzut un copil străin singur în stradă apelați numărul unic 112 sau la cel mai apropiat polițist.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: