image
Sursa foto: jurnal.md

APEL din Diasporă pentru locuitorii capitalei: „Votați pentru Andrei Năstase; Criminalii lui Plahotniuc se tem doar de el”

Diaspora continuă să se mobilizeze şi să îndemne locuitorii capitalei să voteze corect la alegerile din 3 iunie. Moldovenii din străinătate îşi anunţă susţinerea pentru candidatul unic al forţelor antioligarhice pentru funcţia de primar al capitalei, Andrei Năstase.

În context, cei din Diasporă au lansat şi un îndemn la vot.

Vedeţi mai jos mesajul integral lansat de moldovenii din Diasporă:

Cea mai mare parte a Diasporei urmărește cu îngrijorare evenimentele care au loc în Moldova. Conștientizăm, pe bună dreptate, că Republica Moldova a ajuns chiar să fie un stat dictatorial şi se îndreaptă cu pași rapizi spre dispariție, spre pierzanie.

Înţelegem că totul, dar absolut tot ce se mișcă şi respiră în Moldova este controlat la sânge de psihopatul Plahotniuc. Este un monstru şi un maniac nesănătos de putere şi bani, este un criminal cu maniere absolut identice cu ale bandiților din „solnţevskaia” rusească şi mentalitate de pușcăriaș, hoţ, ucigaș fără scrupule.

Orice tentativă de a i se opune scopurilor lui diabolice este sugrumată cu cea mai mare forță şi cruzime. Acest criminal nu poate să se prezinte că să fie subaltern. Va arunca zeci de milioane peste tot pentru a cumpăra persoane, demnitari, bunuri, nu mai pentru a-şi atinge scopul, pentru a-şi demonstra importanţa şi superioritatea în faţa slugilor lui, complicilor, colegilor sau adversarilor.

El are planuri gata mereu, pentru orice eventualitate, pentru 6-12 luni înainte şi inventează mereu probleme, una mai gravă ca alta, pentru ca criticii şi opoziția să nu mai dea de urma crimelor lui. De ce scriu toate astea? Pentru că noi, cei din Diasporă nu suntem indiferenți. Ce s-ar putea întâmpla dacă sculele lui Plahotniuc, Ivan Ceban, Silvia Radu, cel din partidul lui Şor, o să ajungă la cârma Primăriei Chișinău.

În context, vrem să transmitem câteva mesaje alegatorilor indiferent de orientarea politică:

- Ivan Ceban este de asemenea din tagma socialiștilor trădători, este lacom după bani lacom de PR, este la fel de mincinos şi fățarnic ca şi șefii lui: Dodon şi Plahotniuc. El îşi dă aere de mare reformator, mare luptător cu corupția, însă, în realitate, el vrea să vină la cârma Primăriei pentru a fura, pentru a minţi. Priviți atent la fizionomia lui de individ lacom, hulpav, brutal şi incult. O să înțelegeţi că acesta vrea la putere, dar nu pentru binele chișinăuienilor şi celor din suburbii;

- Mă adresez către ceilalți candidați care se consideră unioniști, statalişti, ecologiști. Daţi dovadă de înțelepciunea lui Decebal, curajul lui Ştefan cel Mare şi demnitatea ucraineană, armenească, româneasca, europeană, şi ieșiți cu toții la vot pe 3 iunie şi votați pentru Andrei Năstase. Doar dumnealui poate să învingă hidra Plahotniucului, Dodonului şi Şorului. Doar de el se tem criminalii din banda lui Plahotniuc, doar el nu este șantajabil, nu este corupt, nu este mincinos. Votați pentru Andrei Năstase, rupeţi legământul cu cei care vă mint, care vă promit doar deșertăciuni, care sunt corupți, șantajabili, fățarnici, trădători. Votați ACUM pentru Andrei Năstase.

DEZBINAREA ESTE ROBIE! UNITATEA ESTE FORŢĂ, UNITATEA ESTE DEMNITATE ŞI VERTICALITATE. UNITATEA ESTE VIITOR, ESTE VIAŢĂ! VOTAŢI VIITORUL, VOTAŢI ANDREI NASTASE!!!

Cei care nu se alătură într-un front comun vor fi considerați complicii lui Plahotniuc, Dodon şi Şor. Dar Diaspora detestă trădătorii, corupții şi mincinoșii!

Cu respect, concetățenii din Diaspora europeană!

Vă dorim mult succes, curaj şi luptați până la capăt până spargeţi zidul mafiei care doar aşa va fi demolat!

diaspora 22diaspora 22
diaspora 220diaspora 220
diaspora 221diaspora 221

Noutăţile partenerilor

comentarii: