image
Sursa foto: sport.es

Barcelona a scos la vânzare un jucător pe care a plătit peste 100 de milioane de euro

Ousmane Dembele va fi vândut, cel mai probabil, în această vară. Barcelona pregăteşte venirea lui Antoine Griezmann, iar Radio Catalonia anunţă că noua campioană din La Liga îi caută deja echipă.

Ousmane Dembele a fost adus pentru 105 milioane de euro de la Borussia Dortmund și toată suflarea catalană spera ca francezul să fie noul Neymar. Jucătorul de 21 de ani nu s-a acomodat însă pe Camp Nou, iar accidentările i-au dat mari bătăi de cap.

A prins în total doar 23 de meciuri, a înscris 4 goluri și a dat 8 pase decisive, cifre deloc impresionante mai ales pentru suma plătită în schimbul său.

De asemenea, au existat voci că jucătorul francez nu are nici un stil de viață prea ordonat. Îi place să petreacă, are casa tot timpul plină de prieteni și un regim alimentar nepotrivit pentru un sportiv de performanță, mai ales pentru un fotbalist de la care se așteaptă să fie înlocuitorul lui Neymar și pentru care Barcelona ar mai putea plăti încă 40 de milioane în bonusuri pe lângă cele 105 achitate deja.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: