image
Sursa foto: captură video

Caz terifiant la morga din Anenii Noi; Medicii legiști sunt acuzați că și-ar fi batut joc de corpul neînsuflețit al unui om

Caz terifiant la morga din orașul Anenii Noi. Un bărbat îi acuza pe medicii legiști că și-au batut joc de corpul neînsuflețit al unui om, cadavrul ar fi stat trei zile fără a fi pus în frigider.

În ziua de de 27 iunie, Alexandr Mihailov a fost anunțat că unchiul său a fost găsit fără suflare în râul Nistru și a chemat serviciile funerare din Anenii Noi, pentru a transporta cadavrul la Centrul de Medicină Legală.

Deoarece ar fi stat pe o masă din morgă trei zile, descompunerea era iminentă, a presupus șoferul de la serviciile funerare.

Până la înmormântarea propriu-zisă, Alexandr Mihailov a insistat să vadă mortul în sicriu...

Am mers la Centrul de Medicină Legală să vorbim cu medicul legist Marian Stratan. Am așteptat o oră, dar medicul nu s-a apropiat de echipa noastră de filmare. Ulterior, într-o convorbire telefonică, Stratan ne-a spus că nu are dreptul să facă publice informațiile cu caracter personal.

Medicul a negat și faptul că Mihailov a găsit în pieptul cadavrului mănuși. Jurnal TV a intrat în posesia unei convorbiri telefonice, dintre un angajat al serviciilor funerare și o angajată la Centrul de Medicină Legală, care confirmă cele spuse de Mihailov.

Marian Stratan declară că nu știe nimic de o asemenea procedură. Alexandr Mihailov a depus o plângere la poliție.

Potrivit șefului adjunct al Inspectoratului de Poliție, anchetatorii vor implica în investigație toată conducerea spitalului din Anenii Noi. 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: