image
Sursa foto: digisport.ro

Ronaldo și Messi, 6 meciuri pentru supremație: Capitolul la care sunt la egalitate, la startul Champions League

Marți debutează sezonul 2018-2019 din UEFA Champions League, competiție pe care o transmitem în următorii 3 ani. La startul celei mai puternice întreceri a cluburilor, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au și un capitol la care se află la egalitate: au câte 60 de goluri marcate în faza grupelor UCL.

În toată istoria UEFA Champions League, Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator, cu 120 de goluri (din 2003). Messi îl urmează, cu 100 de reușite (din 2005). Au, însă, și un capitol la care se află la egalitate, înaintea startului sezonului 2018-2019: au același număr de goluri marcate în faza grupelor.

Cu câte 60 de reușite, cei doi împart primul loc în acest top, iar podiumul e completat de legendarul Raul Gonzalez (53 de goluri pentru Real) și Ruud van Nistelrooy (50 de goluri pentru PSV Eindhoven, Man. United și Real).

Granzii care și-au împărțit în mod egal și Balonul de Aur în ultimele 10 ediții au la dispoziție 6 meciuri în acest sezon pentru departajarea în topul golurilor înscrise în faza grupelor din UCL.

Barcelona, echipa lui Messi, face parte din Grupa B din UCL, alături de Internazionale Milano, PSV Eindhoven și Tottenham.

Juventus, echipa care în această vară l-a transferat pe Cristiano Ronaldo pentru 115 milioane de euro de la Real Madrid, este în Grupa H a Ligii Campionilor, împreună cu Manchester United, Valencia și Young Boys Berna.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: