image
Sursa foto: Getty Images

E unul dintre cei mai duri oameni de pe planetă!” Khabib a luptat cu multiple fracturi la piciorul stâng

Ultima victorie a lui Khabib Nurmagomedov capătă și mai multă valoare în urma noilor detalii apărute în spațiul public. Campionul din UFC a luptat contra lui Justin Gaethje având multiple fracturi la piciorul stâng.

Noi detalii ies la iveală la câteva zile după ce Khabib Nurmagomedov a obținut a 29-a victorie în UFC, la ultima sa luptă din carieră. La finalul disputei, Dana White, președintele UFC, a declarat că sportivul rus a urcat în ring cu mai multe fracturi la piciorul stâng, fapt confirmat chiar de luptător, astăzi, pe rețelele sociale.

Khabib a postat două fotografii, una cu radiografia din data de 7 octombrie și una cu piciorul său stâng, umflat și învinețit, o zi mai târziu. Starul din UFC a trecut peste durere și, trei săptămâni mai târziu, obținea al 29-lea succes din tot atâtea lupte, în fața lui Justin Gaethje.

"Am avut norocul să-l vedem luptând în această seară. Khabib este la spital, și-a rupt piciorul acum trei săptămâni. A avut două degete rupte și un os la picior, dar nu a spus nimănui. Este unul dintre cei mai duri oameni de pe planetă și cel mai bun luptător din lume", a spus White, după evenimentul UFC.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: