„Nouă ani Plahotniuc și clanul lui n-a lipsit nicio zi de la guvernare. Ați fost preocupați de capturarea statului cu furturi uriașe, scheme criminale, subjugarea justiției și limitarea drepturilor fundamentale ale cetățenilor. Îb fiecare an cetățenii urmează să plătească câte un miliard de lei pentru a recupera hoția voastră din sistemul bancar pe care voi acum ați legiferat-o sub 3 %. Vara aceasta ați decis să cheltuiți 200 de milioane de lei pentru Arena sportivă și hoteluri pe lângă ea. Cu preț simbolic ați donat lui Șor compania Air Moldova, care deține aproape jumătate din piața aviatică a țării. Degrabă cu prețul derizoriu veți privatiza întreprinderea strategică Tutun CTC. Șirul exemplelor poate fi continuat. Fiecare cetățean poate citi Raportul Curții de Conturi pentru anul 2017, care indică neconformități în folosirea patrimoniului public”, a adăugat Alexandru Slusari.

În context, vicepreședintele Platformei DA spune că „iar acum, cu patru luni înainte de alegeri, Plahotniuc și-a amintit de bone și bibliotecari sărăciți de el, aruncând-le niște fărâmături, fără garanția achitării acestora de după alegeri. Costul problemei așa și nu a fost anunțat”.

„Cetățeni, cei care ne-au creat probleme niciodată nu le vor rezolva sincer și calitativ. Ei tare nu vor să răspundă pentru crimele lor și să rămână fără averi. Pentru asta fac acum multiple mișcări disperate și populiste Dacă noi vom fi raționali, informați și uniți, atunci putem pune capătul acestui dezmăț împotriva Moldovei, în foarte scurt timp”, a punctat Alexandru Slusari.