image
Sursa foto: digisport.ro

Salah, alternativă la Griezmann: Egipteanul, oferit Barcelonei

Mohammed Salah ar putea deveni o alternativă pentru Barcelona, în locul lui Griezmann. Dacă francezul de la Atletico Madrid pare mai greu de transferat, catalanii s-ar putea orienta spre cel mai bun marcator din Premier League.

Cel puțin așa susține publicația spaniolă As, care are informații că persoane din anturajul lui Salah l-au propus pe egiptean pentru o mutare pe Camp Nou, iar în aceste momente negocierile sunt în toi.

În ultima vreme, au avut loc câteva întâlniri între "oamenii de încredere" ai atacantului și persoane din conducerea Barcelonei. Catalanii, care încearcă de ceva timp să-l aducă pe Griezmann de la Atletico Madrid, mai ales prin eforturile depuse de Guillermo Amor, sunt deschiși și la alte posibilități, mai ales că ei consideră încă neacoperit total compartimentul ofensiv în care joacă și Dembele.

Opțiunea Salah ar fi cea mai bună alternativă la Griezmann. Egipteanul, care nu ar refuza o mutare pe Camp Nou, a fost ales cel mai bun jucător din Premier League în sezonul recent încheiat, unde a fost cel mai bun marcator, cu 32 de reușite. Forma sa din campionat s-a reflectat și în parcursul foarte bun al lui Liverpool în Champions League, acolo unde "cormoranii" au jucat finala cu Real Madrid (1-3). În plus, el a pus umărul și la calificarea naționalei Egiptului la Cupa Mondială.

În caz că va decide să-l cedeze pe Salah, Liverpool va cere peste 100 de milioane de euro în schimb. Iar scenariul nu pare departe de a se realiza, mai ales după ce trupa lui Klopp a mai adus recent un om în ofensivă, în persoana lui Nabil Fekir, de la Lyon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: