image
Sursa foto: digisport.ro

Incredibil! Un jucător de la Mondial a plâns de bucurie, crezând că s-a calificat în optimi

Coreea de Sud a învins cvadrupla campioană mondială, Germania, în ultimul meci din faza grupelor, dar a ratat calificarea în optimile Cupei Mondiale din Rusia.

Cu toate acestea, unii jucători asiatici s-au bucurat la finalul meciului, crezând că s-au calificat. Cel mai marcat de performanță a fost chiar portarul Cho Hyun-woo.

"Imediat după finalul meciului, am crezut sincer că ne-am calificat în optimi și mi-au dat lacrimile. Abia apoi am știut", a spus Cho Hyun woo.

Pentru a se califica în optimi, asiaticii aveau nevoie să învingă Germania la două goluri diferență, iar în celălalt meci al grupei, Mexic să bată Suedia, ceea ce nu s-a întâmplat, scandinavii impunându-se cu 3-0.

Sud-coreenii au încheiat grupa pe locul al treilea, după Suedia și Mexic, în timp ce cvadrupla campioană mondială, Germania, a terminat oe ultumul loc.

Pentru sud-coreeni, aceasta a fost a zecea prezență la o Cupă Mondială. Cea mai bună performanță a lor la un turneu final a fost în 2002, când au fost co-organizatori, alături de Japonia, și au terminat pe locul 4.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: