image
Sursa foto: Getty Images

Au bătut palma: Primul transfer GALACTIC în noua eră Zidane

Adrien Rabiot (24 de ani) a refuzat prelungirea înțelegerii cu PSG și va pleca în această vară de la campioana Franței din postură de fotbalist liber de contract. Deși în această iarnă presa din Spania îl dădea ca și transferat la Barcelona, mijlocașul va ajunge în cele din urmă la rivala Real Madrid.

Canal+ scrie că Adrien Rabiot a ajuns la un acord verbal cu Real Madrid și că va ajunge pe Santiago Bernabeu în această vară, după ce a bătut palma cu "albii".

Mijlocașul francez va fi astfel primul transfer al lui Zinedine Zidane de la revenirea la gruparea alături de care a câștigat 3 trofee UEFA Champions League la rând.

Nu este prima oară când Real Madrid vrea să-l transfere pe Adrien Rabiot, însă de această dată se pare că a fost cu succes. Galacticii au încercat mutarea și vara trecută, informează AS. Acum însă, transferul este ca și făcut, un atu important în realizarea tranzacției fiind simpatia lui Zinedine Zidane pentru conaționalul său.

FC Barcelona și Manchester United sunt celelalte două cluburi care îl aveau în vizor pe Adrien Rabiot.

La Madrid, se anunță o vară cel puțin interesantă din punct de vedere al transferurilor. Eden Hazard și Paul Pogba sunt alte două ținte ale galacticilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: