image
Sursa foto: captură video

Accident teribil în Rusia: 15 oameni au murit, după ce un autobuz a căzut într-un râu // VIDEO

Un autobuz a căzut astăzi, într-un râu din Siberia, iar 15 oameni au murit. O roată ar fi explodat pe un pod, iar șoferul a pierdut controlul direcției, prăbușindu-se în gol.

În autovehicul se aflau 43 de pasageri. Una dintre roţile autobuzului, care circula între două oraşe siberiene a explodat în timp ce se afla pe un pod, peste râul Kouenga din regiunea Zabaikalsk, potrivit unui comunicat al poliţiei rutiere locale.

Vehiculul a sărit de pe pod şi a căzut în râu, se arată în comunicat. „15 persoane au murit în acest accident”, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă locale, citat de RIA Novosti.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru încălcarea normelor de securitate, a anunţat Comitetul de anchetă rus, principalul organism pentru cercetări penale din ţară.

Accidentele rutiere sunt frecvente în Rusia, în principal din cauza consumului de alcool, a stării precare a drumurilor şi a nerespectării regulilor de circulaţie. Numărul de decese în accidente rutiere în Rusia a scăzut însă în ultimii ani, ajungând la aproximativ 20.000 pe an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: