image
Sursa foto: Oficial.md

PCRM, după invalidarea rezultatelor alegerilor din Chişinău: „PD şi PSRM şi-au coordonat activitatea”

„Hotărârea emisă de Judecătoria Chişinău privind anularea rezultatelor alegerilor nu este una strict juridică. Atât Partidul Democrat, cât şi „opoziţia constructivă” care o reprezintă socialiştii îşi coordonează activitatea şi sunt conduse de un singur om. Socialiştii fiind acei care au contestat validarea alegerilor, iar sistemul judiciar subordonat puterii a satisfăcut cererea lor”. Este poziţia Partidului Comuniştilor după invalidarea alegerilor din 3 iunie.

„Sistemul judiciar al Republicii Moldova se află sub controlul puterii, iar ca rezultat fiind emiterea sau luare de hotărâri în folosul şi la comanda acestei puteri criminale. Fără îndoială, au existat unele încălcări, și de data aceasta. Cu toate acestea, pentru a dovedi că au influențat puternic rezultatul final al votării, nu putem spune cu siguranţă. Acest lucru demonstrează încă o dată interesele politice ale acestei decizii judiciare”, se arată într-un comunicat.

În context, reprezentanţii PCRM spun că socialiștii au demonstrat tuturor că nu mai pot câștiga cinstit: „ Socialiștii, folosind resursele administrative a partenerilor lor la putere în persoana Partidului Democrat, au scuipat de fapt în fața a sute de mii de locuitori ai capitalei”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: