image
Sursa foto: anp.gov.md

Percheziții în penitenciarele Pruncul și Cricova; Telefoane, băuturi alcoolice și substanțe interzise, ridicate din celule

Angajații Direcției siguranță și regim penitenciar a Administrației Naționale a Penitenciarelor în comun cu angajații Penitenciarului nr.9-Pruncul, au efectuat ieri, percheziţii inopinate în zonele de trai ale deținuților din Penitenciarul nr.9 - Pruncul. În rezultatul măsurilor efectuate au fost depistate și ridicate din diferite ascunzișuri mai multe obiecte interzise precum telefoane mobile și accesorii pentru acestea, seturi cărți de joc, băuturi alcoolice, reșou electric etc.

În această dimineață angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor în comun cu angajații Penitenciarului nr.15-Cricova și DDS Pantera au fost efectuate percheziții inopinate în celulele Penitenciarului nr.15-Cricova.

Potrivit surselor Jurnal TV, perchezițiile de la Penitenciarul nr.15-Cricova au fost efecuate în urma dezvăluirilor făcute aseară la Jurnal TV de către finul lui Adrian Nichifor, Boris Sprâncean, iar lui Adrian Nichifor i-a fost ridicat telefonul mobil.

„Urmare a desfășurării perchezițiilor din ascunzișuri au fost ridicate obiecte interzise (obiecte spongioase, telefoane mobile și accesorii pentru acestea, seturi cărți de joc, bani) și o cantitate impunătoare de substanță interzisă. Activitățile de contracarare a pătrunderii în locurile de detenţie a substanțelor și obiectelor interzise, dar şi combaterea păstrării acestora de către deţinuţi sunt acţiuni de regim specifice desfăşurate în mod planificat și inopinat în permanență de către efectivul sistemului administrației penitenciare și au scop de profilaxie de comitere a infracțiunilor”, informează ANP printr-un comunicat de presă.

anp.gov.mdanp.gov.md
anp.gov.mdanp.gov.md
anp.gov.mdanp.gov.md
anp.gov.mdanp.gov.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: