image
Sursa foto: jurnal.md

Tudor Deliu, despre raportul Guvernului: „Nu mai are rost să aducem lauri; Moldova rămâne fără oameni”

Raportul privind activitatea Guvernului, care a fost prezentat astăzi de premierul Pavel Filip în plenul Parlamentului, este standard şi nu reflectă realitatea. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele fracţiunii parlamentare PLDM, Tudor Deliu.

„Am ascultat raportul prezentat de prim-ministrul Filip. Este unul standard, fără reflectarea realității din RM. De ce nu aţi scos in evidenţă problemele cu care se confruntă societatea? Suntem restanțieri la lupta împotriva corupţiei şi asta a stopat invențiile străine. UE nu mai poate finanţa o ţară cu regim hibrid. Există justiţie selectivă. Comenzile stăpânului influențează deciziile”, a declarat deputatul.

„Grupuri de interese influenţează justiţia. Instituţiile sunt politizate. Justiţia lui Plahotniuc este indulgentă cu Şor, unul dintre principalii beneficiari ai jafului secolului. Nu mai are rost să înfrumuseţăm raportul şi să aducem lauri. Faptele vorbesc, nu înșiruirile de fraze din raport. Ţara rămâne cea mai săracă din Europa. Banchet pe timp de ciumă asta faceți. Moldova rămâne fără oameni”, a adăugat Tudor Deliu.

Vedeți mai jos discursul integral:

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: