Breaking News

image
Sursa foto: Jurnal.md

Șoldănești: Un bărbat a fost lovit mortal de un BMW; Șoferul a fugit de la fața locului

Accident grav în satul Cobâlea, raionul Șoldănești. Un bărbat a decedat ieri dimineața la spital după ce a fost lovit de o mașină la volanul căreia se afla un tânăr de 24 de ani, care a fugit de la fața locului după ce a tamponat pietonul.

Totul a avut loc ieri la ora 04.30.

La volanul automobilului de marca BMW se afla un tânăr de 24 de ani. Acesta a lovit pietonul și a fugit de la fața locului.

Potrivit poliției, în urma impactului, victima, un bărbat în vârstă de 58 de ani a fost transportat în stare gravă la spital, iar la scurt timp a decedat.

Șoferul a fost identificat și reținut pentru 72 de ore, iar pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal.

Ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu a declarat că bănuitul și-a recunoscut integral vina pentru săvârșirea infracțiunii.

Rudele bărbatului decedat spun că la volanul mașinii s-ar fi aflat un alt tânăr și nu cel care și-ar fi recunoscut vina. Ar fi vorba despre un prieten de-al tânărului care a fost reținut, dar acesta și-ar fi luat vina asupra lui, pentru că ar avea „pile” în Poliție și ar putea scăpa mai ușor de pedeapsă. Poliția nu a comentat deocamdată afirmațiile rudelor bărbatului decedat.

Poliția investighează cazul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: