image
Sursa foto: europharm.ro

Doi bărbați și o femeie din capitală au murit din cauza COVID-19

Doi bărbați și o femeie din capitală au murit din cauza complicațiilor provocate de virusul COVID-19.

Este vorba despre:

Deces 586: Femeie de 79 ani, din municipiul Chişinău, transferată de la SCM “Sfânta Treime”, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 3 iulie. Comorbidităţi:  angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială gr. II, diabet zaharat tip 2.

Deces 587: Bărbat de 84 ani, din municipiul Chişinău, Internat la IMSP SCM „Sfântul Arhanghel Mihail”, pe 19 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, angină pectorală de efort CF III, encefalopatie discirculatorie mixtă.    

Deces 588: Bărbat de 55 ani, din municipiul Chişinău, transferat de la Centrul COVID-19, la IMSP SCM „Sfântul Arhanghel Mihail”, pe 12 iunie. Comorbidităţi: hepatită cronică, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă.

Precizăm că până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 17 814 de cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1265 în Transnistria. 11 047 persoane au fost vindecate de COVID-19, iar 588 au murit.

În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău, au fost internate  39 persoane cu suspecție la coronavirus.

Noutăţile partenerilor

comentarii: