image
Sursa foto: colaj Unimedia

VIDEO: Clona lui Andrei Năstase - interpusul lui Plahotniuc; Oamenii din cele cinci suburbii spun că nu se vor lăsa păcăliți

Misteriosul candidat cu numele Andrei Nastas este un interpus al PD, menirea căruia este să rupă din voturile președintelui Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase. Este părerea mai multor locuitori din suburbiile orașului Chișinău. Oamenii spun că știu bine care este diferența dintre cei doi candidați și nu se vor lăsa păcăliți.

Pentru a afla ce știu cetățenii despre Andrei Năstase, copreședintele blocului ACUM, Platforma DA și PAS, și despre Andrei Nastas, fost polițist, devenit recent candidat independent pentru viitorul parlament, am mers în fiecare dintre cele cinci localități, care formează circumscripția numărul 33.

Potențialii alegători spun că Andrei Nastas este un interpus al șefului PD, Vladimir Plahotniuc.

Iar locuitorii din Băcioi ne-au dat asigurări că știu prea bine care este diferența dintre cei doi candidați.

Locuitorii din orașul Sângera consideră că doar frica i-a făcut pe cei de la guvernare să-l pună pe Andrei Nastas concurent electoral în aceeași circumscripție cu Andrei Năstase.

Andrei Nastas este un fost polițist şi consilier al unui ministru adjunct. El s-a înscris în cursa electorală în aceeași zi, în care a s-a înscris și copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase.

Șeful PD, Vladimir Plahotniuc, nu a răspuns la telefon pentru a ne spune dacă Andrei Nastas face sau nu parte din anturajul său.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: