image
Sursa foto: jurnal.md

Deputatul PD Nae Simion Pleșca, filmat în timp ce încalcă regulile de circulație rutieră

A trecut peste linia dublă continuă, pe o stradă aglomerată din Chișinău, unde se produc deseori accidente rutiere, iar apoi și-a continuat drumul.

Un telespectator al Jurnal TV, care a surprins momentul respectiv, ne-a spus că șoferul care a încălcat regulile de circulație în acest caz este deputatul Partidului Democrat Nae Simion Pleșca.

Telespectatorul a adăugat că imaginile au fost filmate în weekend, pe strada Mihai Viteazul din sectorul Buiucani al capitalei.

Contactat telefonic, Nae Simion Pleșca a declarat că nu ține minte dacă a încălcat sau nu Regulamentul Circulației Rutiere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Național de Patrulare, Alina Bunghez, amenda pentru o astfel de abatere începe de la 600 de lei și ajunge până la 750 de lei. Totodată, șoferul riscă trei puncte de penalizare.

Dacă sunteți martorii unor astfel de cazuri, nu ezitați să ne expediați imaginile la [email protected], [email protected] sau pe paginile: facebook.com/jurnaltv și facebook.com/jurnal.md.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: