image
Sursa foto: Vip Magazin

Jurnalistul Sergiu Gavriliță s-a stins din viață; Avea doar 45 de ani

Jurnalistul Sergiu Gavriliță, redactorul-șef al revistei „VIP Magazin”, s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 45 de ani, după ce acum o lună a fost internat în stare gravă cu diagnosticul pancreatită necrotică.

Sergiu Gavriliță a fost unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din Republica Moldova. A stat spatele mai multor proiecte de succes, cel mai important fiind revista VIP Magazin, pe care a fondat-o în 2004.

„Memento mori – nu uita că vei muri. Este cel mai înţelept gând din Antichitate. Şi nu ştiu de ce, prin tot ce face, omul, subconştient şi inconştient, tinde spre moarte. Poate acolo ne aşteaptă ceva vesel... Ne facem iluzii când ne ataşăm de cineva. De fapt ne naştem şi murim singuri...”, scria Sergiu Gavriliță acum câțiva ani.

Mai mulți prieteni, colegi, persoane publice din domeniul mass-media, au venit cu mesaje de condoleanțe. „Sergiu a plecat acum câteva ore în lumea celor fără durere. În ultima lună, a avut parte de prea multă. Acum ... a ales ... liniștea. Adio, prietene. Odihnește-te în pace”, scrie unul dintre prietenii săi, jurnalistul Ion Terguță.

Exprimăm profunde condoleanțe familiei și celor apropiați.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: