image
Sursa foto: Getty Images

Unde vrea să îl vadă mama lui Cristiano Ronaldo pe starul portughez în noul sezon

Mama lui Cristiano Ronaldo vrea să îl vadă din nou pe fiul său la Manchester United, de unde a plecat în urmă cu nouă ani, la Real Madrid, pentru 94 de milioane de euro. Starul portughez a insinuat că va părăsi gruparea de pe Santiago Bernabeu chiar după finala Ligii Campionilor, de la Kiev, câştigată în faţa lui Liverpool.

"Nu m-a întristat niciodată, mi-a adus numai bucurii pentru câ a câştigat atât de multe lucruri. Mi-ar plăcea să revină la Manchester pentru că fost foarte bine primit acolo", a declarat Dolores Aveiro pentru Le Parisien.

Mama cvintuplului câştigător al "Balonului de Aur" a vorbit şi despre cât de emotiv este fiul său.

"Fiul meu plânge foarte uşor. Dacă un prieten de-al său de acasă este bolnav sau are o problemă în familie, sau atunci când vede la TV reportaje cu copii care suferă, lacimile vin foarte rapid", a mai spus aceasta.

Cristiano Ronaldo e foarte aproape să plece de la Real Madrid, potrivit presei spaniole, din cauză că este nemulţumit că trupa din capitala Spaniei nu îi oferă un salariu la nivelul rivailor Messi şi Neymar.

Real Madrid i-ar fi oferit lui Ronaldo un salariu de bază de 25 de milioane de euro, dar suma poate crește până la 32,5 milioane de euro în funcție de performanțe. Ronaldo ar primi două milioane de euro pentru câștigarea Ligii Campionilor, 1,5 milioane pentru titlul din La Liga, un milion pentru Cupa Spaniei, un milion dacă va fi desemnat de FIFA cel mai bun jucător, un milion pentru Balonul de Aur, 500.000 de euro dacă devine golgheter în La Liga și 500.000 pentru partidele pe care le va juca.

În acest moment, Ronaldo câștigă 21 de milioane de euro pe an, dar vrea mai mult decât dublu. Impresarul lui, Jorge Mendes, ar fi cerut o creștere de salariu până la 50 de milioane de euro net pentru fiecare dintre cei trei ani rămași din contractul cu Real Madrid.

În afara lui Manchester United, şi PSG e interesată de serviciile lui Cristiano Ronaldo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: