image
Sursa foto: Facebook/Alexandru Slusari

Manifestație la Ungheni și flashmob lângă izolatorul din Bălți pentru susținerea lui Gheorghe Petic // FOTO, VIDEO

Zeci de activiști ai Mișcării de Rezistență Națională ACUM au organizat astăzi, la Ungheni, o acțiune în susținerea lui Gheorghe Petic, președintele Organizației teritoriale Ungheni a Platformei Demnitate și Adevăr, arestat pentru 20 de zile.

Totodată, a avut loc un flashmob de sprijin lângă izolatorul din Bălți, unde Gheorghe Petic este deținut.

„În timp ce un hoț de miliarde striga azi în PMAN că el de acum încolo este pro-Moldova, zeci de activiști ai mișcării de rezistență ACUM au organizat o acțiune pro-Gheorghe Petic la Ungheni. Totodată, colegii noștrii au făcut un flash-mob de sprijin lângă izolatorul din Bălți, unde el este deținut. Au venit oameni cu demnitate. Neaduși de nimeni. Fără interes față de tușoncă și hrișcă”, afirmă Alexandru Slusari, vicepreședintele Platformei DA.

„Am spus toți la unison că Gheorghe este cu noi și noi suntem cu dânsul. Că el este cel mai vocal activist din Ungheni și cel mai intransigent luptător cu regimul mafiot din acea zona. Știm că anume pentru asta regimul îi răzbună și, totodată, încearcă să bage spaima în activiștii opoziției antioligarhice”, a adăugat Slusari.

Petic, UngheniPetic, Ungheni
Petic, UngheniPetic, Ungheni

Amintim că Gheorghe Petic, ofițer în rezervă al Poliției de Frontieră, a dezvăluit anterior o schemă de contrabandă cu țigări, creată pe ambele maluri ale Prutului. Unul dintre capii rețelei ar fi Sergiu Lungu, șef adjunct la Poliția de Frontieră Ungheni, numit și „Serghei”. După aceste dezvăluiri, Gheorghe Petic a fost audiat la la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: