Referindu-se la problema transportului, Andrei Năstase a menționat că „este nevoie de o analiză minuțioasă în ceea ce privește activitatea Regiei de Transport Electric și a Parcului Urban de Autobuze. Ceea ce se întâmplă acolo este inadmisibil. O să asigurăm completarea Parcului de autobuze și de troleibuze. O să milităm pentru transport ecologic. O să suplimentăm numărul de unități de transport, o să asigurăm ordine în transportul public. Ceea ce ține de timpul parcurs cu transportul să fie înjumătățit, așa cum se întâmplă în străinătate. O să amenajăm cât se poate de bine stațiile, o să le dotăm cu panouri electronice”.

În context, candidatul unic al forțelor antioligarhice a făcut un apel către toți locuitori capitalei și suburbie, îndemnându-i să iasă duminică la vot.

„În ciuda manipulărilor, în ciuda tuturor atacurilor la adresa mea, în ciuda tuturor sondajelor mincinoase făcute de binomul Plahotniuc-Dodonși candidatul lor în ideea de a-l promova din primul tur, noi am reușit să demonstrăm demnitate și curaj. Împreună putem să o facem și în al doilea tur. Avem nevoie de o nouă administrație la Chișinău, avem nevoie de management, avem nevoie de un om curajos, capabil să facă schimbarea împreună cu o echipă de profesioniști, împreună cu program bine structurat pe un termen scurt, mediu și lung. Vă invit pe data de 3 iunie să ieșim cât mai mulți la vot, să dăm o lovitură de grație acestui regim”, a transmis Andrei Năstase.