image
Sursa foto: as.com

Starul a anunțat la TV când poate ajunge pe Bernabeu: Real Madrid pregătește transferul înlocuitorului lui Ronaldo

Eden Hazard e mai aproape ca niciodată să devină înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid. Întrebat într-un interviu oferit pentru Canal+ dacă poate ajunge pe ”Santiago Bernabeu”, acesta a dat un răspuns care îi face să viseze pe fanii grupării Blanco.

”În vară, această mutare este posibilă, dacă nu semnez prelungirea cu Chelsea. Cu siguranță nu voi pleca de la Chelsea în ianuarie. Nu le pot face așa ceva fanilor și clubului”, a spus internaționalul belgian, care a mai fost aproape în trecut de o mutare pe Bernabeu.

Gloria lui Real Madrid, Luis Figo, a anunțat și el că jucătorul lui Chelsea reprezintă varianta cea mai bună pentru ”galactici”.

"Real Madrid trebuie să-l ia pe Hazard, fără nicio îndoială. E un jucător excelent, unul dintre cei mai buni ai momentului și cred că vrea și el să joace la Real. În plus, e unul dintre puținii jucători care nu e legat de echipe mari pe termen lung", spunea Figo.

Contractul lui Eden Hazard cu Chelsea expiră în 2020, iar londonezii fac eforturi să prelungească înțelegerea cu starul belgian. Astfel, conform presei din Anglia, lui Eden Hazard i se va propune un salariu anual de 18 de milioane de euro.

Belgianul cotat la 150 de milioane de euro are 315 meciuri şi 98 de goluri, în toate competiţiile, pentru Chelsea. În acest sezon a marcat deja de opt ori în cele 15 partide disputate pentru londonezi.

Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani se află la Chelsea din 2012, atunci când a fost cumpărat de la Lille pentru 40 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: