image
Sursa foto: Getty Images

Vestea așteptată de toți fanii fotbalului: CR2026! Portughezul, pregătit să joace la Cupa Mondială și la 41 de ani

Cristiano Ronaldo (36 de ani) tocmai s-a transferat la Manchester United în această vară, iar pentru portughez pare un nou început în carieră.

Atacantul a revenit la formația unde a cunoscut prima dată marea performanță, iar evoluțiile sale din acest sezon arată că este în continuare unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, dacă nu chiar cel mai bun.

Ziariștii de la Thesun vorbesc despre ambiția lui Ronaldo de a juca la Cupa Mondială din 2026, care urmează să se desfășoare în Statele Unite, Canada și Mexico. Atunci fotbalistul lui United ar avea 41 de ani.

Portughezul a vorbit de ambiția de a juca până la minim 40 de ani la cel mai înalt nivel, ba chiar a vorbit fără perdea și de dorința de a fi pe același teren cu baiatul său, Cristiano Junior, care are acum 11 ani.

Până atunci, Ronaldo se concentrează pe Cupa Mondială din 2022 din Qatar, unde speră ca Portugalia să aibă o prestație foarte bună și să se lupte la câștigarea trofeului.

Fostul său coechipier de la "diavolii roșii", Patrice Evra, crede că știe cu exactitate motivele pentru care lusitanul a decis să plece atât de brusc din Torino. Trecut și el pe la Juventus, fundașul lateral consideră că, printre altele, declarația lui Allegri legată de minutele acordate lui Ronaldo a cântărit decisiv.

"Avea nevoie de dragoste și respect. A înțeles că la Juventus devenise țapul ispășitor pentru rezultatele slabe. Cu toate astea, multă lume uită că nu e așa de ușor să câștigi campionatul. Obiectivul lui Agnelli este să câștige Serie A an de an, nu Liga Campionilor.

Și cuvintele lui Allegri au avut un impact în plecarea lui Ronaldo. A spus 'Ronaldo nu va juca toate meciurile', nu era niciun motiv să declare public acest lucru. Trebuia să țină chestia asta privată, pentru că pe Cristiano îl afectează vorbe de genul", a explicat fostul internațional francez.

În ultima partidă jucată de Ronaldo pentru Juventus, contra lui Udinese, atacantul a început pe banca de rezerve, fiind introdus pe teren după o oră de joc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: